Pilaf de orez cu medalion de somon
Ingrediente
Ingerdiente ptr 2 persoane: 200gr orez(am folosit scotti colosal),condimente peste (am folosit )Kotanyi 2 foi dafin,2 cepe,1 ardei,6 morcovi (din conservaam folosit)Bonduelle,1 pastarnac,sare,piper,1 ceasca ulei,2 medalione de somom,patrunjel,,lamaie,vin rosu
Mod de preparare
Orezul se spala si l punem la fiert cu 1 ceapa,ardeiul,pastarnacul toate taiete foarte mici sau date prin robot,adaugam sare ,foi de dafin ,3 linguri ulei si putin piper,pana ce fierbe orezul curatam ceapa,o tocam marunt si punem la calit cu uleiul ramas,adaugam morcovii taiati marunt si orezul fiert,patrunjelul tocat . Pestele ,se condimenteaza se stropeste cu lamaie si se pune la gratar,(am folosit tigaie grill,punand o folie de alumin ptr a nu se prinde pestele)cand este facut se lasa putin sa se raceasca pe grill fiind cald riscati sa se rupa. Se aranjeaza pe farfurie,se orneaza dupa bunel plac si se poate servi!
Reteta trimisa de adinabalerina79.