PANGASIUS LA CUPTOR CU FASOLE PASTAI
Ingrediente
4 fileuri de pangasius 2 dovlecei zucchini 2 morcovi mari lamaie sare si piper 500 g fasole pastai 1 cescuta de boabe porumb 2 catei de usturoi
Mod de preparare
1. Se curata morcovii si zucchini. Se spala si se tai pe lung fasii subtiri cu un curatator de cartofi. 2. Pe o hartie de copt alternam feliile de morcov si de zucchini. Asezam fileul de peste la capatul superior al legumelor, il stropim cu putina lamaie, ulei de masline. Asezonam cu sare si piper dupa gust. Rulam hartia de copt pana la capatul legumelor si inchidem bine 3. Pestele se da in cuptorul preincalzit la 150 C timp de 20 - 30 minute. 4. Incingem 2 linguri cu ulei in care punem cateii de usturoi taiati feliute. Cand usturoiul devine auriu adaugam pastaile. Dam focul mai tare si amestecam incontinuu timp de 2 minute. Stingem cu 300 ml de apa, dam focul mai incet si acoperim. In aproximativ 15 minute sunt gata. La sfarsit adaugam boabele de porumb si asezonam dupa gust cu sare si piper.
Reteta trimisa de tina6041.