Ostropel de pui
Va recomandam astazi o mancare usoara, de vara, pentru cei care preferacarnea alba, respectiv de pui. Ostropelul se gateste destul de usordar mirosul lui va innebuni cu siguranta pe toata lumea, astfel ca s-arputea sa va treziti si cu musafiri. Pofta buna!
Ingrediente: un pui mare, o capatana de usturoi, o ceapa mare, o lingurafaina, 2-3 linguri bulion, 2 linguri grasime, sare.
Mod de preparare: Se inabusa ceapa tocata intr-o lingura de grasime,se adauga usturoiul taiat fin, sarea si faina, bulionul si se stinge cuapa sau supa. Se poate prepara si fara ceapa.
Separat se inabusa bucatile de pui in grasime cu sare si se adauga insos. Se lasa sa fiarba pana se patrunde carnea si sosul este suficientscazut.
Ingrediente: un pui mare, o capatana de usturoi, o ceapa mare, o lingurafaina, 2-3 linguri bulion, 2 linguri grasime, sare.
Mod de preparare: Se inabusa ceapa tocata intr-o lingura de grasime,se adauga usturoiul taiat fin, sarea si faina, bulionul si se stinge cuapa sau supa. Se poate prepara si fara ceapa.
Separat se inabusa bucatile de pui in grasime cu sare si se adauga insos. Se lasa sa fiarba pana se patrunde carnea si sosul este suficientscazut.