Cauta in 21.294 retete

Muschi de porc in sos de vin rosu

Ingrediente

1200 g muschi de porc

piper dupa gust

7 g sare

1 ceapa (cca 150 g)

Pentrusosul de vin rosu:

5 linguri ulei de masline

350 ml vin de Porto

2 linguri miere

1 ramuri carozmari

4 catei de usturoi

1½ lingura amidon din porumb

5 g sare

piper dupa gust

Se mai adauga:

50 g prune

50 g caise uscate

500 g bacon afumat crud (feli itaiate)

Mod de preparare

1. Frecati muschiul de porc cu sare si piper.

2. Amestecati toate ingredientele pentru sosul de vin si turnati amestecul peste muschi. Marinati muschiul timp de 2 ore.

3. Taiati ceapa rondele, iar prunele si caisele uscate in jumatati.

4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat.

5. Puneti in vasul de gatit rondelele de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa intr-un singur strat.

6. Preparati fara capac in modul PRAJIRE, timpul de preparare: 30 minute.

7. Intoarceti muschiul de porc, adaugati sosul de vin in care s-a marinat muschiul, prunele si caisele uscate.

8. Preparati cu capacul inchis in modul PRAJIRE inca 40 minute, presiunea: 3.

9. Taiati muschiul felii rotunde, pe care le aranjati pe platouri,  stropiti cu sos si serviti la masa.


Cu Multicookerul Oursson dotat cu 45 de programe automate de gatit, sita de aburi pe 2 niveluri si posibilitatea de modicare a presiunii, poti prepara diverse feluri de mancare. Aparatul are protectie cu 13 niveluri de siguranta, design original, display LCD iluminat, semnale acustice la finalul programului, acoperire unica antiaderenta DYKING dezvoltata in Japonia special pentru gatit sub presiune, capac detasabil, comenzi in limba romana.

Comentarii (2)

  • Proces colectiv banci  pe 23 mai 2014, 16:08
    Proces colectiv banci

    3 tipuri de procese colective: FORMULAR I Proces colectiv pentru clauze abuzive: comision administrare, de risc, dobanda, denominare, alte clauze abuzive. FORMULAR II Proces colectiv pentru obtinerea de daune morale pentru cei care au obtinut deja hotarare impotriva bancii. FORMULAR III Proces colectiv pentru firmele care au incheiat contracte de credit cu clauze abuzive. Cine poate participa? La FORMULAR I Orice persoana fizica ca a incheiat un contract de credit cu banca – ipotecar sau de nevoi personale FORMULAR II Orice persoana fizica care a obtinut deja hotarare impotriva bancii – definitiva. Hotarea este definitiva daca ati obtinut castigarea procesului in prima instanta. FORMULAR III Orice societate care a incheiat un contract de credit sau o linie de credit cu o banca. Aici se va aplica Codul Civil si Nu legea 193/2000 Ce putem obtine? La FORMULAR I: Anularea clauzelor abuzive sau chiar intreg contractul de credit pentru persoanele fizice FORMULAR II: Cate 10000 de lei fiecare persoana FORMULAR III: anularea clauzelor abuzive sau chiar intreg contractul de credit pentru societati Cat sunt taxele de timbru? La FORMULAR I nu se timbreaza. La FORMULAR II Taxa de timbru de 100 lei pentru fiecare persoana. La FORMULAR III Se va calcula in functie de valoarea solicitata. a) pana la valoarea de 500 lei – 8%, dar nu mai putin de 20 lei; b) intre 501 lei si 5.000 lei — 40 lei + 7% pentru ce depaseste 500 lei; c) intre 5.001 lei si 25.000 lei — 355 lei + 5% pentru ce depaseste 5.000 lei; d) intre 25.001 lei si 50.000 lei — 1.355 lei + 3% pentru ce depaseste 25.000 lei; e) intre 50.001 lei si 250.000 lei — 2.105 lei +2% pentru ce depaseste 50.000 lei; f) peste 250.000 lei — 6.105 lei + 1% pentru ce depaseste 250.000 lei. De stiut ca aceste taxe sunt impartite in mod proportional cu membrii procesului colectiv. Pentru ca sunt procese destul de importante ne vom judeca la sediul central al fiecarei banci. La FORMULAR I se achita un onorariu de 600 lei + TVA de fiecare persoana care acopera cheltuielile administrative. La FORMULAR II se achita la final – cand se castiga irevocabil – 10 % plus tva din suma obtinuta. La FORMULAR III I se achita un onorariu de 600 + TVA lei de fiecare persoana care acopera cheltuielile administrative. Cat dureaza procesul? Aproximativ 15 luni pentru FORMULAR I, FORMULAR II si FORMULAR III. (Formularele le gasiti in paginile si categoriile site-ului) Care sunt sansele de castig? Pentru FORMULAR I, FORMULAR II si FORMULAR III de 100%. Daca incep acest proces, mai pot fi executat silit de catre banca? Nu veti putea fi executat silit pe durata acestui process pentru ca banca nu poate invoca scadenta anticipate.

  • Mihai  pe  4 oct 2014, 20:58
    Oferta deosebita

    Cautam persoane dinamice, ambitioase si organizate, care vor un loc de munca part- time, un al doilea job sau venituri suplimentare. Doresc in echipa mea doar persoane serioase, instruibile, ce doresc sa invete sa ajunga persoane de succes, cu viziune, dornice sa castige bani in functie de munca depusa si de gradul de implicare.Relatii la adresa de E-mail [email protected]

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod