Cauta in 21.294 retete

Mancare cu carne de porc si varza dulce

Dupa atatea mancaruri usoare, de vara, e timpul sa incercati si cevaasortat cu carnea de porc. Varza cu carne, daca e facuta si intr-un vasde lut, poate fi un deliciu pentru intreaga familie.

Ingrediente: Piept de porc, ceapa, ulei, varza dulce, suc de rosii,2-3 linguri de faina,1 cana de smantana, boia dulce de ardei si sare

Mod de preparare: Taiem carnea in bucati potrivite, ii dam sare si oprajim in ulei. O scoatemapoi intr-o strachina. In grasimea ramasa calim ceapa, adaugam varzatocata marunt si bucatelele de carne. In alt vas, din suc de rosii,faina, smantana, sare si boia, pregatim un sos care se toarna pesteamestecul din cratita. Se potriveste de sare si se lasa sa fiarba peplita la foc potrivit, pana cand carnea devine frageda.

Comentarii (4)

  • betty  pe 24 dec 2009, 10:17
    gramaj

    cat suc de rosii ? nu se pune apa deloc?

  • ioana  pe  2 feb 2010, 10:41
    gramajul

    totusi nu inteleg fara apa cum se caleste ?ok am inteles ca se pune preamestecul dar totusi nu eeste deajuns ptr a se fierbe

  • lucri  pe 10 iul 2010, 11:38
    varza

    varza lasa apa, asa ca ai grija daca ai tentatie de ai pune .

  • Vic  pe  8 iun 2012, 09:42
    Apa

    Varza are 85 % apa,asa ca...cind pui si smantina,deja are prea mult lichid.Nu se pune suc de rosii,ci doua,trei rosii taiate cubulete,dar si sucul merge in lipsa de rosii.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod