Cauta in 21.052 retete

Macrou cu legume

Ingrediente

- 3 bucati macrou - 2 ardei grasi - 2 cepe rosii - 1 morcov - un borcan rosii in bulion - 2 pahare vin - 1 pahar ulei de masline - busuioc proaspat - cimbru - salvie - sare, piper

Mod de preparare

Pestele se curata si se apala bine. Legumele se curata si se toaca fideluta. Se ia o tava incapatoare, se stropeste cu ulei si se aseaza un pat de ceapa tocata. Peste ceapa se pun pestii care au fost presarati cu mirodenii si deasupra se aseaza restul legumelor lasand insa capul pestelui descoperit pentru a nu se speria prea tare:) Se presara restul de condimente, se adauga 2 pahare de apa si se da la cuptor. Cand legumele sunt aproape gata se adauga rosiile in bulion tocate marunt, vinul si se baga din nou la cuptot pana cand este gata. Se serveste presarat cu verdeata si insotit de lamaie, mamaliguta calda si un pahar de vin.

Reteta trimisa de mykyduta.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod