Figărui de curcan cu ananas şi piure de broccoli
Broccoli este o "legumă-concentrat" de nutrienţi valoroşi: vitaminele A şi C, acid folic, fier, calciu, proteine şi fibre. Iată o reţetă delicioasă pentru a-l include în alimentaţia ta:
Ingrediente
50 grame piept de curcan
1 ananas proaspăt
150 ml smântână cu grăsime 32%
20 grame de unt
sare
Mod de preparare
· Nr. porţii: 4
Desfaceţi bucheţele de broccoli şi le puneţi la fiert, la abur, timp de 30 de minute.
După ce s-au fiert, pasaţi bucheţelele de broccoli cu unt şi smântână.
Spălaţi pieptul de curcan, ştergeţi-l cu un prosop de hârtieşi tăiaţi-l ca pentru frigărui, cubuleţe.
Alternaţi cuburile de curcan cu cele de ananas pe beţele pentru frigărui şi puneţi-le pe grătarul încins.
Serviţi împreună cu piureul de broccoli.
- Salata Tangy din morcovi si ridichi
- Salata cu fasole rosie si avocado
- Salata cu nuca, mar si portocala
- Salata cu pui si ciuperci
- Salata de broccoli si bacon
- Salata de creveti cu telina
- Salata de morcovi... "exotica"
- Salata de pui cu sos tartar
- Salata de rosii dulce-acrisoara
- Salata de varza alba cu susan