Cauta in 21.052 retete

/drob-de-pui-in-bacon/

Ingrediente

1 piept de pui * 4 catei usturoi * 1 morcov * 1 ou * sare si piper * patrunjel verde * 100 g bacon feliat

Mod de preparare

Pieptul de pui se toaca marunt, apoi se amesteca impreuna cu morcovul tocat marunt, usturoiul pisat, oul, patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust. Sarea se pune mai putina decat de obicei, pentru ca baconul e destul de sarat. Din feliile de bacon se face o impletitura patrata.Se pune compozitia de carne pe mijloc, modeland-o si dandu-i o forma usor alungita. Se inveleste cu “paturica” de bacon,apoi se transfera intr-un vas termorezistent sau intr-o forma de chec/cozonac. Se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste.Se serveste cald, cu garnitura preferata.

Reteta trimisa de valy66.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod