Cauta in 21.294 retete

Cum se prepară legumele gratinate?

Sunt delicioase, aspectul lor te face să le mănânci din priviri şi sunt incredibil de sănătoase. Bune seara, bune la dietă, bune la micul dejun sau ca şi garnitură la prânz, legumele gratinate te pot scoate oricând in impas, fie că este vorba de inspiraţie sau nevoie. Chiar dacă la prima vedere poate fi o reţetă facilă, acest fel de mâncare are secretele lui. Despre ele vom discuta chiar astăzi.

Ingrediente

2 dovlecei
3 căţei de usturoi
2 cepe
2 vinete subţiri
cimbru proapăt
ulei de măsline
sare şi piper
4 roşii
150 g de brânză gruyer

Mod de preparare

Dificultate: usoara · Timp preparare: 45 de minute

După ce se spală, legumele se feliază, iar roşiile decojesc şi mai apoi se taie cubuleţe. În paralel, se unge un vas pentru cuptor, în care se vor aşeza legumele în straturi, straturi. După ce se sărează şi piperează, legumele se stropesc cu ulei şi se rade brânza. Preparatul se lasă 40-45 de minute la cuptor şi apoi poate fi servit.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod