Cauta in 21.052 retete

Crap îmbătat

Ingrediente

700 g crap eviscerat 7 roşii 1 ardei iute 2 cepe 1 morcov 6 căței de usturoi 3 linguri cu pastă de tomate 1 pahar cu vin alb sec 1 lingură cu făină 1 lămâie 150 ml ulei sare

Mod de preparare

1.Taie peștele în bucăţi, stropește-le cu lămâie și presară sare. Așază-le într-o tavă, toarnă 100 ml de ulei și lasă la cuptor să se pătrundă bine. 2.Separat, înăbușă ceapa în restul de ulei. Adaugă făina dizolvată în 100 ml de apă. 3.Pune rondele de morcov și usturoi, cubuleţe de roșie și ardeiul iute tocat fin. Toarnă pasta de roșii dizolvată într-un litru de apă călduţă. 4.Dă sosul în câteva clocote, după care pune-l peste bucăţile de pește și bagă la cuptor. Spre final, stropește cu vin.

Reteta trimisa de tabiralu.

Comentarii (2)

  • nouatigaraelectronica  pe 18 mar 2013, 15:55
    Funny

    desi are o denumire amuzanta este extrem de gustos...merita incercat

  • schiop costel  pe 31 dec 2016, 15:00
    Crap imbatat

    Dupa ce am servit o portie de Crap imbatat am observat ca nu mai vorbesc coerent.Sa lasam gluma deoparte,sa stiti ca e foarte gustos,Merita incercat.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod