Cauta in 21.052 retete

Cotlet de rechin in vin

Ingrediente

3 cotlete rechin 2-3 cm radacina ghimbir 2-3 catei usturoi 100 ml vin 2 linguri sos soia 2 linguri ulei de masline cu piper 50 gr unt zeama de la jumatate de lamaie 1 lingura condiment pt peste

Mod de preparare

Decongelam cotletele si le uscam cu ajutorul unor prosoape absorbante. Punem doua linguri de ulei de masline in tigaie (eu am folosit ulei Monini cu piper). Taiem ghimbirul si usturoiul felii si le rumenim usor. Adaugam untul. Condimentam cotletele, stoarcem peste ele zeama de lamaie si le punem in tigaie. Le rumenim usor pe ambele parti apoi turnam vinul. Cand da in clocot adaugam sosul de soia si mai lasam 2-3 minute. Servim cu zeama de lamaie si cartofi nature.

Reteta trimisa de vio_dreams.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod