Copănele de pui în sos picant
Dacă v-aţi plictisit de clasicele reţete cu pui, este timpul să încercaţi să preparaţi copănele de pui în sos picant. Datorită sosului, carnea va avea un alt gust, pe care cu siguranţă îl vei savura.
Ingrediente
	1 kg copănele pui
	100 ml sos soia
	100 ml sos worchester
	100 ml apă
	100 ml sos picant
	3 linguri zahăr brun
	2 linguri oţet balsamic
Mod de preparare
Dificultate: usoara
	Se pun copănelele de pui într-un vas şi se toarnă peste ele sosul de soia şi sosul worchester, apoi se bagă la frigider timp de două ore.
	
	După ce sunt scoase de la frigider, copănelele sunt puse într-o tavă şi se toarnă peste ele zahărul brun, oţetul balsamic şi sosul picant. Se mai lasă câteva minute la temperatura camerei, după care se toarnă şi apa peste copănele.
	
	Se bagă la cuptor, la foc mic, până se rumenesc copănelele şi se caramelizează sosul, iar apoi sunt bune de servit.