Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză
Ciupercile la cuptor sunt delicioase indiferent care este umplutura ta favorită. Dar trebuie să încerci și varianta de ciuperci umplute cu un amestec de cremă de brânză și bacon crocant. Întreaga familie va iubi acest preparat!
Ingrediente
500 de grame de ciuperci, fără codițe
3 felii de bacon
220 grame cremă de brânză
4 linguri cu parmezan ras
3 picături de sos barbeque
sare și piper după gust
Mod de preparare
Dificultate: usoara · Timp preparare: 50 de minute · Nr. porţii: 6
Încinge cuptorul la 175 de grade Celsius.
Pune feliile de bacon într-o tigaie adâncă și prăjește-le până când devin crocante și sunt bine rumenite, aproximativ 10 minute.
Scoate feliile de bacon pe un prosop de hârtie.
Într-un bol, sfărâmă baconul în bucățele mărunte după ce s-a scurs de grăsime.
Adaugă crema de brânză, 2 linguri cu parmezan ras, sosul barbeque, sare și piper după gust.
Amestecă bine, apoi umple ciupercile cu compoziția obținută.
Așază ciupercile pe o tavă întinsă și presară deasupra lor restul de 2 linguri de parmezan.
Pune ciupercile la cuptor și lasă-le până când se înmoaie iar umplutura se rumenește, aproximativ 30 de minute.
- Salata Tangy din morcovi si ridichi
- Salata cu broccoli si conopida
- Salata cu fasole rosie si avocado
- Salata cu nuca, mar si portocala
- Salata cu orez si menta
- Salata de broccoli si bacon
- Salata de creveti cu telina
- Salata de morcovi... "exotica"
- Salata de pui cu sos tartar
- Salata de rosii dulce-acrisoara