Cauta in 21.052 retete

Cartofi cu ouă şi brânză, la cuptor

Ocazional, merită să punem dieta în cui, pentru a ne delecta cu o mâncare plină de savoare. Cartofii cu ou şi brânză la cuptor sunt foarte gustoşi şi te satură pe termen lung!

Ingrediente

1 kg cartofi
4 ouă
200 g brânză sărată
2 linguri unt
mărar tocat
usturoi şi sare, după gust

Mod de preparare

Dificultate: medie

Fierbe cartofii în coajă, iar când au fiert curăţă-i şi taie-i felii pe lat. Rondelele de cartofi se pun într-un vas de sticlă, care a fost uns în prealabil cu unt. Peste cartofi se aşază un strat de brânză sărată şi rondele de ou fiert. La final se pune un strat de rondele de cartofi, peste care se adaugă căţeii de usturoi, mărarul tocat şi puţină sare. Vasul se umple cu apă, cât să acopere ingredientele, şi se lasă la cuptor, la foc mediu, aproximativ 60 de minute.

Comentarii (2)

  • alupigsasf  pe 14 sep 2012, 12:43
    rtdjr

    frate d c sa mai pui apa si lasi la cuptor 60 de minute pui normal fara nici oapa la cuptor si lasi 10 minute sau 15 maxim ca spaghetele la cuptor

  • alex  pe 19 sep 2012, 12:14
    dc?

    de ce mai trebuie apa daca toate sunt fierte? se pun toate in tava si se lasa 15 min la cuptor

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod