Cauta in 21.294 retete

Cartofi cu macaroane la cuptor

Dacă vrei o reţetă pe care să o prepari rapid, cartofii cu macaroane la cuptor reprezintă alegerea ideală. În maximum jumătate de oră ai obţinut un deliciu!

Ingrediente

400 g cartofi,
200 g macaroane,
2 linguri brânză rasă,
2 linguri unt,
500 ml sos de roşii,
sare, piper.
 

Mod de preparare

Dificultate: usoara · Timp preparare: 30


Se unge cu unt o tavă pentru cuptor. Se aşază un rând de cartofi fierţi, tăiaţi felii subţiri, se presară brânza rasă. Deasupra se aşază un rând de macaroane fierte în apă cu sare, scurse şi amestecate cu o lingură de unt şi brânză, apoi un rând de carfofi şi brânză. Se toarnă sosul de roşii  potrivit cu sare şi piper. Se dau la cuptor.

Comentarii (8)

  • ioana  pe 15 nov 2011, 22:38
    ridicol!

    pot sa intreb de unde mai este branza pentru cel de al doilea strat de cartofi? sau cit de mari sint cele doua linguri? cine ne invata sa facem asa o mancare cred ca nu a stat in bucatarie in viata ei . penibila, penibila ,.....

  • Mihaela  pe 19 nov 2011, 15:14
    ....

    Aici este spus ca 2 linguri de brinza pt 400g de cartofi////ioana la tine depinde cantitatea de cartofi...deja brinza poti sa o pui dupa gust.

  • andrey  pe 22 nov 2011, 17:05
    ...

    ioana ... branza daca vrei poti sa pui si mai multa ca nu se intampla nimic... din contra e mai buna, si daca vrei poti sa mai aducugi si bacon;) am incercat-o eu cu bacon ... un deliciu

  • Mariana  pe 26 nov 2011, 17:55
    cartofi cu macaroane la cuptor

    Are dreptate Ioana,2 linguri de branza la 400 g de cartofi si 200g de macaroane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Este ca si cand ai face cartofii +macaroanele doar cu bulion.Ganditiva la incepatori in ale bucatariei cand dati retete pe net,sau poate sunt doar pt.cei priceputi???!!!!!!!!!!!!!!

  • Daniela  pe  5 dec 2011, 17:06
    delicios!

    Arata foarte bine insa as avea o intrebare..se vad la suprafata ceva bucati de sunca sau kaiser sau mi se pare mie? Ma gandesc ca ar trebui pus un pic de sunca ..sau bucati de piept de pui macar..

  • Andrasi  pe  9 dec 2011, 22:00
    interesant !

    Eu ma tot uitam la poza si vedeam ceva verde.Initial am crezut ca e mazare apoi am marit poza si pare a fi ceapa verde. Oricum merg amandoua ;)) Nu e rea reteta .O poti face cu ce gasesti prin frigider , daca ai mazare pui daca nu ceapa verde.Poti si sunca sau kaiser.Eu o sa pun smantana cu branza intre straturile de cartofi si deasupra si o sa elimin sosul de rosii ca nu-mi place .

  • Tatiana  pe 29 feb 2012, 16:46
    Ridicola esti tu

    ce va mai place sa judecati...s-a propus reteta vrei o faci, vrei nu ... tine-ti parerile la tine in bukatarie,fiekare cu gustul lui...

  • rul  pe 18 sep 2012, 23:27
    fara comentarii si pareri

    tatiana are dreptate ce sariti asa nu iti place nu faci si gata. dc nu faceti voi o reteta? pt k nu stiti..

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod