Aripioare de pui la cuptor, caramelizate
O reţetă ideală pentru serile petrecute acasă, alături de prieteni. Invitaţii tăi vor fi impresionaţi de acest preparat delicios, care este şi simplu de pregătit!
Ingrediente
1,3 kg aripioare de pui
2 linguri cu ulei de măsline
1/2 cană cu sos de soia
2 linguri de ketchup
1 ceaşcă cu miere
1 căţel de usturoi, tocat mărunt
sare şi piper după gust
Mod de preparare
Dificultate: usoara · Timp preparare: Pregătire: 15 minute Coacere: 60 de minute · Nr. porţii: 6
Încălzeşte cuptorul la 200 de grade Celsius
Pune aripioarele de pui într-o tavă pentru copt înaltă.
Amestecă uleiul, sosul de soia, ketchup-ul, mierea, usturoiul, sarea şi piperul.
Toarnă amestecul peste aripioarele de pui
Pune tava la cuptor şi las-o timp de o oră sau până când sosul este caramelizat.