Cauta in 21.052 retete

Tort diplomat din branza dulce si fructe

Ingrediente

20 gr. gelatin 200 ml frisca lichida 200 gr.zahar 100 ml compot ananas sau lapte 500 gr. branza de vaci 2 linguri smantana fructe piscoturi sampanie 250 gr. rom, vanilie

Mod de preparare

Gelatina se pune la inmuiat cu compotul sau laptele dupa care se pune la foc f f mic.Frisca se bate spuma cu cele 2 linguri de smantana.Branza se amesteca cu zaharul si mirodeniileGelatina calduta se toarna peste branza si totul se amesteca cu frisca.Se tapeteaza o cratita cu folie de plastic dupa care se pun piscoturile acoperind marginile cratitei, se pun fructele dupa care se toarna compozitia, se tine la frigider 4-5 ore, dupa care se rastoarna cratita iar tortul iese fara nci on problema.Pofta Buna !

Reteta trimisa de atiana.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod