Spumă de căpşuni
Vrei un desert uşor, de vară? Pentru că suntem în plin sezonul căpşunilor, îţi propunem o spumă de căpşuni care poate fi preparată imediat, fără foc. De asemenea, poate fi servită imediat după preparare sau poate fi pusă la congelator dacă vrei o îngheţată delicioasă.
1 kilogram de căpşuni
2 linguri cu zahăr pudră
400 grame de frişcă
6 albuşuri de ouă
Pune căpşunile într-un blender şi amestecă-le bine, lăsând câteva bucăţi întregi. Adaugă zahărul.
Într-un bol, bate frişca cu mixerul până când se întăreşte bine.
Într-un alt bol, bate albuşurile până devin spumă.
Încorporează frişca peste crema de căpşuni, apoi spuma de albuşuri.
Seveşte imediat sau pune la congelator, pentru a obţine o îngheţată delicioasă.
Ingrediente:
1 kilogram de căpşuni
2 linguri cu zahăr pudră
400 grame de frişcă
6 albuşuri de ouă
Preparare:
Pune căpşunile într-un blender şi amestecă-le bine, lăsând câteva bucăţi întregi. Adaugă zahărul.
Într-un bol, bate frişca cu mixerul până când se întăreşte bine.
Într-un alt bol, bate albuşurile până devin spumă.
Încorporează frişca peste crema de căpşuni, apoi spuma de albuşuri.
Seveşte imediat sau pune la congelator, pentru a obţine o îngheţată delicioasă.
- Salata Tangy din morcovi si ridichi
- Salata asortata de ardei
- Salata cu broccoli si conopida
- Salata cu fasole rosie si avocado
- Salata cu fructe si iaurt
- Salata cu nuca, mar si portocala
- Salata de broccoli si bacon
- Salata de castraveti orientala
- Salata de morcovi... "exotica"
- Salata de varza alba cu susan