Cauta in 21.435 retete

Rețetă simplă de croasant cu migdale

Trebuie să prepari rapid un desert, dar nu ai prea mult timp la dispoziție? Încearcă o rețetă simplă de croissant cu cremă de migdale. În mod sigur îți vei surprinde invitații!

Ingrediente

8 croasanți mari, simpli
150 de grame unt nesărat, înmuiat
75 grame zahăr pudră
4 linguri cu făină
300 grame de migdale măcinate
100 grame fulgi de migdale

Mod de preparare

Dificultate: usoara · Timp preparare: 25 de minute · Nr. porţii: 8

Încălzește cuptorul la 170 grade Celsius.
Pune untul, zahărul, făina și migdalele măcinate într-un blender și amestecă pentru a le combina.
Taie croasanții pe lungime ca și cum ai face un sandviș, dar nu îi tăia complet. Lăsând cele două jumătăți lipide va menține forma croasanților.
Întinde pasta de migdale și unt în interiorul ficărui croasant, dar păstrează 2 linguri de compoziție pentru mai târziu.
Pune la loc "capacele" croasanților pentru a-i închide și așaza-i pe o tavă întinsă de copt.
Întinde restul de pastă de migdale pe suprafața croasanților și presară deasupra fulgii de migdale.
Pune la cuptor și coace timp de 10 minute.
Scoate din cuptor și pudrează cu zahăr pudră din abundență înainte de a servi.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod