Prajitura cu nuci si cacao
Ingrediente:
6 oua;
180 g (6 linguri) zahar;
50 g cacao;
2 pahare cu nuci macinate;
20 g (1 lingura) faina;
100 g unt.
Mod de preparare:
1. Se freaca ouale cu zaharul pana cand se omogenizeaza.
2. Compozitiei i se adauga cacao dizolvata in putina apa calda, apoi nucile macinate, faina si untul si se amesteca bine.
3. Se unge tava cu unt si se toarna compozitia.
4. Se da la cuptor in baie de apa.
5. Se incearca cu un pai daca prajitura este coapta.
6 oua;
180 g (6 linguri) zahar;
50 g cacao;
2 pahare cu nuci macinate;
20 g (1 lingura) faina;
100 g unt.
Mod de preparare:
1. Se freaca ouale cu zaharul pana cand se omogenizeaza.
2. Compozitiei i se adauga cacao dizolvata in putina apa calda, apoi nucile macinate, faina si untul si se amesteca bine.
3. Se unge tava cu unt si se toarna compozitia.
4. Se da la cuptor in baie de apa.
5. Se incearca cu un pai daca prajitura este coapta.