Placinta cu branza de oaie
Ingrediente
	1. 1 pachet foi de placinte din comert
	2. 8 oua
	3. 300-500 gr branza de oaie
	4. margarina pentru uns foile
	5. 1-2 plicuri cu zahar vanilat
Mod de preparare
	Pentru umplutura procedam astfel:
	- dam branza pe razatoare
	- batem oualele cu un tel sau cu furculita si adaugam branza.
	- foile de pacinta le dezghetam si le intindem.
	Cum facem placinta finala:
	- se ia fiecare foaie si se unge cu margarina, se pune cu lingura umplutura intr-un capat, de-alungul foii, dupa care aceasta se ruleaza.
	- intr-o tava unsa cu margarina asezam rulourile unul langa celalat, pana ce terminam toata umplutura si toate foile. Ungem placinta cu margarina.
	- dam tava la cuptor, la foc mic spre mediu, aproximativ 30-35 minute. Placinta o scoatem din cuptor in momentul in care foile incep sa se arda pe margini.
	- o lasam putin in tava, apoi o taiem bucati si servim.
	Un deliciu!!!
Reteta trimisa de hapciucica.