Pepene galben cu îngheţată
Au venit zilele caniculare, iar pe aşa vreme nimic nu merge mai bine decât o îngheţată care să te răcorească. Iar dacă aceasta este servită cu fructe, gustul ei este mai bun şi mai răcoritor.
Ingrediente
	1 pepene galben
	75 grame căpşuni
	300 grame îngheţată
	100 grame zahăr
	3-4 linguri de lichior
	2-3 linguri de frişcă
Mod de preparare
Dificultate: medie
	Se taie pepenele galben în două bucăţi aproximativ egale şi se curăţă de seminţe, lăsând un gol în mijlocul fructului. Se taie un căpăcel din fundul pepenelui, pentru a se fixa pe farfurie.
	
	În golul format se pune îngheţata, iar apoi se introduce timp de 15 de minute la congelator. În acest timp, căpşunile se lasă la frigider, într-un bol, fiind stropite cu zahăr şi lichior.
	
	Înainte de servire, pepenele şi îngheţata se ornează cu frişcă şi căpşuni.
 
                 
                         
                         
                         
                         
                                                                             
                                                             
                                                            