Panna Cotta cu ciocolata
Ingrediente
250 ml smantana dulce pt frisca 250 ml lapte 200 gr ciocolata amaruie 1 esenta rom 2 plicuri gelatina
Mod de preparare
Incalzim laptele fara sa-l fierbem insa. Rupem ciocolata bucatele si o punem peste smantana dulce .Punem pe foc doar pana se dizolva de tot ciocolata, Puteti pune orice fel de ciocolata va place. Amestecam laptele cu compozitia de ciocolata.Daca doriti mai dulce puteti adauga putin zahar, eu nu am pus, am considerat ca e destul de dulce asa .Adaugati esenta de rom si amestecati. Punem gelatina la hidratat cu 50 ml apa. Cand s-a umflat dam pentru cateva secunde la microunde atat cat sa se dizolve complet granulele. Punem gelatina in compozitie si amestecam foarte bine pana se omogenizeaza. Turnam in forme. Dam la frigider pentru cel putin 2-3 ore apoi putem servi.
Reteta trimisa de vio_dreams.