Jeleu de capsuni cu fistic
Ingrediente
Ingrediente 20 gr. gelatina 500 ml. suc de coacaze 2 plicuri zahar vanilat 1/2 lingurita coaja de lamaie 250 ml. vin rose 750 gr. capsuni 150 ml. lapte 1 baton vanilie
Mod de preparare
Mod de preparare Sucul de coacaze se da in fiert cu zaharul vamilat si coaja de lamaie. Se dizolva inauntru gelatina.Se inglobeaza vinul Capsunile se pun in cupe de desert taiate in jumatati.Se toarna deasupra suvul cu gelatina si se da la frigider 4 ore. Amidonul se amesteca in 3 linguri de lapre. Se cresteaza batonul de vanilie,se scoate miezul si se incalzesc amandoua cu restul de lapte. Se inglobeaza compozitia cu amidon si se da in fiert. Se inglobeaza lichiorul,se scoate pastaia si se lasa sa se raceasca. In cupele de desert se adauga suc de lichior si fistic.
Reteta trimisa de asmin.