Inimioare cu capsuni
Ingrediente
	Ingrediente pt. aluat:
	150 g unt,
	200g zahar pudra,
	2 oua,
	zahar vanilat,
	300g faina,
	un plic de praf de copt,
	225 g capsuni,
	un praf de sare,
	unt si faina pentru tapetat tava
	
	Pt. crema:
	
	1 plic crema pt.tarte Dr. Oetker(250 ml lapte)
	1 plic gelatina
	1 plic frisca(150 ml lapte)
	1 plic intaritor de frisca
	1 plic tort-jelee rosu(250 g suc si apa)
Mod de preparare
	Blatul: Bateti untul moale si amestecati cu zaharul pudra si ouale pana face spuma.
	
	
	Adaugati vanilia-doua plicuri de zahar vanilat am pus, faina-cernuta cu praful de copt,
	apoi puneti si capsunile. Eu am blenduit capsunile, apoi le-am pus in sita la scurs si am pastrat sucul ca sa fac tort-jelee. Pasta de capsuni am amestecat-o in aluat.
	
	Am tapetat tava cu hartie de copt si-am intins compozitia.
	
	Coaceti la foc mediu 20 de minute, apoi taiati biscuitii cu sabloane in forme de inimioare.
	
	Am lasat blatul la racit si m-am pus sa fac frisca:lapte rece, praful de frisca si intaritorul de frisca...mixat bine.
	
	Apoi crema de tarta...lapte rece, praful de crema de tarta si cand a fost aproape gata, am pus jumatate din frisca in crema de tarta ca sa fie mai pufoasa.
	Gelatina am preparat-o conform instructiunilor de pe ambalaj si calduta am amestecat-o in crema.
	
	Am pus crema peste blatul pufos, caruia, cu ajutorul cutitului de tort, i-am "ras" umflaturile...deci crema am pus-o peste blatul ras, drept si nivelat...apoi am dat la racit.
	
	Cu "scalpul" am facut un talmes-balmes...l-am faramitat, l-am amestecat cu putina crema, frisca si l-am pus intr-o forma de inimioara.
	
	Tortul-jelee rosu...pe plic scrie cu 250 ml de apa sau suc...mie mi-a iesit doar 75 de ml suc de capsuni, restul am completat cu apa...dupa ce s-a racorit putin l-am pus peste crema si am pus din nou, prajitura la frigider, pana a doua zi, cand m-am infipt cu o forma de fursecuri "inimioara" in ea.
	
	S-au facut foarte usor, nu s-au stricat si au iesit foarte frumoase.
	
	
	Si gustoase!
Reteta trimisa de liana10.