Cauta in 21.052 retete

Gogoşi chinezeşti aromate şi uşor de preparat

Bucătăria chinezească este unică prin folosirea unor mirodenii deosebite, iar gogoşile fac parte din reţele clasice foarte uşor de preperat.

Ingrediente

1 cană de făină
2 linguriţe praf de copt
1 linguriţă de sare
jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu
jumătate de cană de apă călduţă
ulei de arahide

Mod de preparare

Dificultate: usoara

Făina se amestecă alături de praful de copt, de bicarbonatul de sodiu, de sare şi de apă.

Se frământă coca, după care se împarte în bucăţele mici, cărora li se dă o formă rotundă.

Se prăjeşte fiecare gogoaşă în ulei de arahide, până când devine aurie, apoi se servesc reci.

Comentarii (3)

  • beatrice  pe 25 sep 2012, 16:30
    ?.

    uleiul de arahide se poate inlocuii cu ulei de floarea soarelui?.

  • monika  pe 30 nov 2012, 12:36
    gogosi chinezesti

    uleiul de arahide se poate inlocui cu ulei de floarea soarelui?????????????????

  • MAMAIE  pe 20 dec 2012, 16:11
    Gogosi chinezesti

    Sunt gretoase ! ca si...chinezii...

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod