Fursecuri cu fulgi de ciocolată
Cel mai simplu și delicios desert. Fursecurile cu ciocolată însoțesc perfect cafeaua de dimineață. Încearcă această rețetă ușor de preparat
Ingrediente
1 cană cu unt moale
1 cană cu zahăr alb
1 cană cu zahăr brut pudră
2 ouă
2 lingurițe cu extract de vanilie
3 căni cu făină
1 linguriță cu bicarbonat de sodiu
2 lingurițe cu apă fierbinte
1/2 linguriță cu sare
2 căni cu chipsuri de ciocolată
1 cană cu alune de pădure tocate mărunt
Mod de preparare
Dificultate: medie · Timp preparare: 1 oră · Nr. porţii: 24
Preîncălzește cuptorul la 175 de grade Celsius.
Amestecă untul, zahărul alb și zahărul brun până ce obții o pastă fină.
Bate pe rând câte un ou în compoziția de unt și zahăr, apoi adaugă extractul de vanilie.
Dizolvă bicarbonatul de sodiu în apa caldă și adaugă peste compoziție.
Pune făina, chipsurile de ciocolată și alunele.
Amestecă bine compoziția, apoi pune cu lingura pe o tavă întinsă, neunsă.
Coace timp de zece minute sau până când fursecurile sunt rumenite pe margini.