FAGURI
Ingrediente
Ingrediente compozitie: -250 gr. zahar tos -250 ml. ulei -5 oua -un varf amoniac stins intr-un pahar lapte de un sfert -faina cat cuprine (sa fie ca o smantana groasa) Ingrediente crema: -8 linguri zahar tos -8 linguri faina cu varf -cacao -1 litru lapte -un pachet de 250 gr. unt sau margarina -esenta de rom
Mod de preparare
Preparare compozitie: Se amesteca zaharul si ouale apoi se adauga uleiul si amoniacul si la sfarsit faina.Se poate folosi mixerul sau robotul de bucatarie.Se unge forma de faguri cu ulei si se coc pe ochiul aragazului. Preparare crema:Se amesteca zaharul,faina,cacaua si laptele si se pun la fiert.Se mesteca continuu pana se intareste pentru a nu face cocoloase.Cand e gata se da la racit si cand este inca calduta se adauga esenta de rom si pachetul de unt sau margarina. Dupa ce am terminat se umplu fagurele cu crema si se serves reci de la frigider.Sunt foarte bune si apreciate de copii aceste prajiturele.
Reteta trimisa de asmin.
- Salata Tangy din morcovi si ridichi
- Salata cu broccoli si conopida
- Salata cu fasole rosie si avocado
- Salata cu fructe si iaurt
- Salata cu nuca, mar si portocala
- Salata cu pui si ciuperci
- Salata de broccoli si bacon
- Salata de creveti cu telina
- Salata de morcovi... "exotica"
- Salata de pui cu sos tartar