Brownie fără făină și zahăr. Cea mai bună negresă cu avocado
Brownie sau negresa este o prăjitură delicioasă cu ciocolată care se prepară foarte ușor. Dar ce ai zice să faci brownie fără făină și zahăr ca să ai un desert mai sănătos?
Ingrediente
1/2 ceașcă cu unt de arahide/migdale cremos
1/2 ceașcă cu ciocolată neagră mărunțită
1/2 ceașcă cu avocado piure
1/2 ceașcă cu piure de cartofi dulci
1/4 ceașcă cu lapte de cocos
2 linguri cu sirop de arțar sau miere de albine
3 linguri cu pudră de cacao
Mod de preparare
Dificultate: usoara · Timp preparare: 30 minute · Nr. porţii: 4
Cuptorul se încălzește la 163 de grade Celsius.
Se unge cu ulei tava în care faci prăjitura și se pune foaie de copt.
Într-un robot de bucătărie se mixează toate ingredientele cu excepția ciocolatei mărunțite care se adaugă la final.
Se toarno compoziția în tavă, se nivelează cu o lingură și se lasă la cuptor 20 de minute.
Se lasă la răcit înainte de a tăia prăjitura.