Cauta in 21.435 retete

Brioșe din făina integrală cu cireșe și căpșune

MasterChef Gourmet de la Tefal te ajuta sa dai frâu liber imaginatiei tale atunci când vine vorba de gătit! MasterChef Gourmet+ este puternic și totuși delicat, ceea ce îl face perfect pentru prepararea unei game variate de deserturi delicioase! Poti prepara până la 40 de brioșe odată și asta datorită motorului de 1100 W și a bolului de mixare cu o capacitate de 4.6 L. Iată o rețeta de brioșe din făina integrala cu fructe. Desigur, după preferințe, faina integrala se poate înlocui cu faina normala, iar fructele cu fulgi de ciocolata, nuci, stafide, etc!

Ingrediente

Ingrediente pentru aproximativ 13 brioșe:
 
- 2 oua;
- 300 g făina integrala 
- coaja de la o lămâie;
- 150 g iaurt;
- o lingurița cu vârf de praf de copt BIO
- o lingurita rasa vârf de bicarbonat de sodiu
- 180 ml lapte sau 180 ml suc de portocale
- 1 lingura de ulei de semințe de floarea soarelui, presat la rece
- extract de vanilie sau zahar vanilinat
- 130 ml sirop de agave/arțar/ 
- un praf de sare
- fructe - căpșuni, cireșe, afine. 
 

Mod de preparare

Dificultate: usoara · Timp preparare: 45 de minute · Nr. porţii: 13

Toate Ingredientele umede Și uscate se pun in bolul robotului MasterChef Gourmet de la Tefal. Se fixează paleta de mixat si se setează robotul la viteza 3. Intre timp, se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se pregătește tava de brioșe. Compozitia rezultata se pune tava, peste care se Adaugă fructele. Fiecare brioșă sa umple 3/4, astfel încât sa aibă loc sa creasca. Se setează cuptorul la 175 de grade și Se introduce tava pentru 30-35 minute. Briosele sunt gata Când au trecut testul scobitorii!
 
Robotul de bucătărie MasterChef Gourmet vine la pachet cu un set de 3 accesorii exclusive: telul Flex (pentru a obține albușuri de ou perfecte, aerate), bolul de mixare Flex (și un bol 3 în 1 din silicon) și accesoriul Delica'tool (pentru prepararea deserturilor aerate într-un timp scurt). Astfel poți prepara compoziții de tort, poți frământa  aluat de pâine sau pizza datorită mixerului și a cârligului pentru aluaturi grele.  MasterChef Gourmet este finisat cu mare atenție la detalii ce vor da mai mult stil și eleganță bucătăriei tale!
 
#ClubTefal

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod