Biscuiţi cu unt şi musli
Biscuiţii sunt un desert rapid, delicios şi săţios! Îi poţi consuma în orice moment al zilei, oriunde. Achiziţionează-ţi şi un borcan special pentru păstrarea biscuiţilor!
Ingrediente
100 grame unt cu conţinut redus de grăsime
100 grame zahăr brun
300 grame musli cu fructe (stafide, coacăze, merişoare)
Mod de preparare
Dificultate: usoara · Timp preparare: 30 minute · Nr. porţii: 4
Toate ingredientele se cântăresc şi se păstrează la temperatura camerei pentru ~15 minute înainte de utilizare. Cuptorul se preîncălzeşte pentru ~15 minute la 170C. Într-o tigaie se pun la încălzit untul şi zahărul până se topeşte zahărul. Compoziţia se adaugă într-un bol peste musli şi se amestecă până ce aceştia devin îmbibaţi în mixul de unt şi zahăr. Se lasă la răcit pentru ~5 minute. Într-o tavă de prăjituri se pune hârtie de prăjituri şi se unge cu unt. Compoziţia se împarte cu o lingură şi se aranjează în tavă în forme rotunde mari. Biscuiţii se coc pentru ~15 minute sau până devin aurii.