Paste cu dovlecel, pui si parmezan
O combinatie consistenta, dar usor de facut. Poti folosi orice fel de paste.
Ingrediente:
un piept de pui dezosat, 500 grame paste, cinci dovlecei medii, doi catei de usturoi, o lingura smantana, parmezan ras (200 de grame), ulei de masline, busuioc proaspat, nucsoara, sare si piper.
Preparare:
1. Taie pieptul de pui in bucatele si caleste-le in ulei incins.
2. Fierbe pastele, conform instructiunilor de pe pachet.
3. Curata si da prin razatoarea mare dovleceii (sau taie-i in felii foarte subtirii), si caleste-i in uleiul in care s-au prajit bucatelele de pui. Adauga usturoiul taiat fin si o lingura de smantana. Potriveste de sare si piper si adauga un strop de nucosoara.
4. Caleste pastele in putin ulei incins. Adauga parmezanul peste paste si amesteca. Adauga bucatele de pui, apoi dovleceii si tot sosul lor. Serveste cald.
Ingrediente:
un piept de pui dezosat, 500 grame paste, cinci dovlecei medii, doi catei de usturoi, o lingura smantana, parmezan ras (200 de grame), ulei de masline, busuioc proaspat, nucsoara, sare si piper.
Preparare:
1. Taie pieptul de pui in bucatele si caleste-le in ulei incins.
2. Fierbe pastele, conform instructiunilor de pe pachet.
3. Curata si da prin razatoarea mare dovleceii (sau taie-i in felii foarte subtirii), si caleste-i in uleiul in care s-au prajit bucatelele de pui. Adauga usturoiul taiat fin si o lingura de smantana. Potriveste de sare si piper si adauga un strop de nucosoara.
4. Caleste pastele in putin ulei incins. Adauga parmezanul peste paste si amesteca. Adauga bucatele de pui, apoi dovleceii si tot sosul lor. Serveste cald.