Cannelloni cu spanac
Cannelloni sunt pastele rulate. Arata ca niste cilindri care pot fi umpluti cu legume sau carne.
Ingrediente:
400 grame spanac, 250 grame cascaval, o ceapa mare, 150 grame sunculita afumata, doua rosii mari, doua linguri de bulion, 100 grame telemea, 250 grame amestec de branza de vaci cu smantana, 14-16 cannelloni, ulei, sare, piper, nucsoara.
Preparare:
- Opareste si scurge bine frunzele de spanac. Curata si taie marunt ceapa si caleste-o in ulei. Adauga spanacul. Da deoparte. Adauga branza de vaci cu smantana si telemeaua, apoi potriveste de sare si piper. Adauga nucsoara macinata.
- Taie sunculita fasii subtiri, rumeneste-le putin si adauga-le peste spanac.
- Umple cannelloni cu acest amestec, folosind o lingurita. Nu le indesa. Pune umplutura doar cat incape.
- Incinge cuptorul si pune intr-o tava rosiile, taiate bucatele mici sau date prin razatoare. Aranjeaza cannelloni unele langa altele. Adauga bulionul desfacut in putina apa (trebuie sa ramana mai gros). Rade cascavalul pe deasupra si da la cuptor pentru 10 minute.
Ingrediente:
400 grame spanac, 250 grame cascaval, o ceapa mare, 150 grame sunculita afumata, doua rosii mari, doua linguri de bulion, 100 grame telemea, 250 grame amestec de branza de vaci cu smantana, 14-16 cannelloni, ulei, sare, piper, nucsoara.
Preparare:
- Opareste si scurge bine frunzele de spanac. Curata si taie marunt ceapa si caleste-o in ulei. Adauga spanacul. Da deoparte. Adauga branza de vaci cu smantana si telemeaua, apoi potriveste de sare si piper. Adauga nucsoara macinata.
- Taie sunculita fasii subtiri, rumeneste-le putin si adauga-le peste spanac.
- Umple cannelloni cu acest amestec, folosind o lingurita. Nu le indesa. Pune umplutura doar cat incape.
- Incinge cuptorul si pune intr-o tava rosiile, taiate bucatele mici sau date prin razatoare. Aranjeaza cannelloni unele langa altele. Adauga bulionul desfacut in putina apa (trebuie sa ramana mai gros). Rade cascavalul pe deasupra si da la cuptor pentru 10 minute.