Spanac cu ciuperci la cuptor
O reţetă vegetariană simplă, pe care o poţi pune în parctică rapid. Înlocuieşte untul şi caşcavalul cu ulei şi brânză tofu dacă ţii post sau dacă nu consumi produse de origine animală.
Ingrediente:
1 pungă mare de spanac congelat sau două borcane de spanac conservat
200 grame de ciuperci,
un cubuleţ de unt,
2 linguri cu caşcaval ras
sare după gust
Preparare:
Se căleşte spanacul cu puţin unt (sau ulei).
Separat se înăbuşă în unt ciupercile tăiate felii.
Se amestecă spanacul cu ciupercile, se adaugă caşcavalul şi o lingură de unt.
Se aşază într-o tavă, se presară brânză şi puţin unt, se pune la cuptor până ce se rumeneşte la suprafaţă.
Ingrediente:
1 pungă mare de spanac congelat sau două borcane de spanac conservat
200 grame de ciuperci,
un cubuleţ de unt,
2 linguri cu caşcaval ras
sare după gust
Preparare:
Se căleşte spanacul cu puţin unt (sau ulei).
Separat se înăbuşă în unt ciupercile tăiate felii.
Se amestecă spanacul cu ciupercile, se adaugă caşcavalul şi o lingură de unt.
Se aşază într-o tavă, se presară brânză şi puţin unt, se pune la cuptor până ce se rumeneşte la suprafaţă.