Salata de pepene si castravete
Impreuna, pepenele galben si castravetele formeaza un senzational cocktail hidratant. Un fel de mancare in sine, o garnitura sau un aperitiv sofisticat. Tu alegi!
Ingrediente:
pepene galben, castravete, urda, cateva linguri de ulei de masline, cateva linguri de lapte dulce, suc de lamaie, patrunjel si menta.
Preparare:
Curata pepenele si castravetele. Apoi, fie cu un instrument special, fie cu un cutit, taie-i in forme identice (bete, sfere sau felii). Pune bucatile intr-un castron mare, din sticla transparenta, pentru a te bucura si de imaginea acestui fel de mancare. Sfarama urda cu furculita si amesteca cu ulei de masline si o lingura de suc de lamaie. Adauga o lingura - doua de lapte, ca sa rezulte un sos gros. Adauga patrunjel si menta taiate fin si imprastie sosul peste pepene si castravete. Serveste! Daca vrei sa te joci si sa impresionezi prin contraste, adauga in bolul respectiv cateva masline negre sau cateva rosii cherry. Rezultatul este garantat!
Ingrediente:
pepene galben, castravete, urda, cateva linguri de ulei de masline, cateva linguri de lapte dulce, suc de lamaie, patrunjel si menta.
Preparare:
Curata pepenele si castravetele. Apoi, fie cu un instrument special, fie cu un cutit, taie-i in forme identice (bete, sfere sau felii). Pune bucatile intr-un castron mare, din sticla transparenta, pentru a te bucura si de imaginea acestui fel de mancare. Sfarama urda cu furculita si amesteca cu ulei de masline si o lingura de suc de lamaie. Adauga o lingura - doua de lapte, ca sa rezulte un sos gros. Adauga patrunjel si menta taiate fin si imprastie sosul peste pepene si castravete. Serveste! Daca vrei sa te joci si sa impresionezi prin contraste, adauga in bolul respectiv cateva masline negre sau cateva rosii cherry. Rezultatul este garantat!