Salata de capsuni cu spanac
Verde, rosu, putin galben, putin negru... un amestec colorat si irezistibil! Ingredientele sunt pentru patru portii. Salata se consuma imediat dupa preparare.
- 200 de grame de capsuni,
- frunze de spanac cat doua salate,
- un avogado,
- piper,
- sare,
- 2 lingurite de otet balsamic rosu,
- o lingurita de miere,
- cateva frunze de menta (sau patrunjel),
- ulei de masline, fulgi de porumb, ovaz si/sau secara.
Ingrediente:
- 200 de grame de capsuni,
- frunze de spanac cat doua salate,
- un avogado,
- piper,
- sare,
- 2 lingurite de otet balsamic rosu,
- o lingurita de miere,
- cateva frunze de menta (sau patrunjel),
- ulei de masline, fulgi de porumb, ovaz si/sau secara.
Preparare:
- Amesteca bine uleiul de masline, otetul basamic, sarea, piperul, mierea si menta tocata fin si lasa sosul la frigider
- Spala capsuni, spanacul, curata si taile in felii subtiri avogado. Imparte fructele si frunzele in patru boluri.
- Adauga un amestec de cereale (fulgi de porumb, ovaz si secara) sau obtional bucati de paine prajita, sau parmezan ras (ori alta branza foarte uscata).
- Adauga sosul si serveste imediat