Ravioli cu sos de spanac
Este o mancare delicios de simpla. Sosul de spanac poate fi preparat in cantitate mai mare si pastrat in congelator.
Ingrediente:
700 grame ravioli cu branza, 500 grame spanac, o salata, o legatura de untisor, o legatura de leustean, cateva fire de busuioc, ulei, sare, piper, trei-patru linguri de parmezan tocat, sucul de la o lamaie.
Preparare:
Fierbe ravioli in apa cu sare si, cand sunt gata, scoate-le pe un platou si pastreaza-le la cald. Pune frunzele de spanac, salata, untisorul si leusteanul, tocate mare, intr-un blender. Adauga doua-trei linguri de ulei, sucul de lamaie si omogenizeaza, in blender, pana rezulta o pasta. Adauga, daca este nevoie, putin lapte, pentru a subtia pasta. Rastoarna totul peste ravioli fierbinti, pune parmezan ras si serveste. Poti presara si seminte de susan deasupra, pentru un plus de aspect.
Ingrediente:
700 grame ravioli cu branza, 500 grame spanac, o salata, o legatura de untisor, o legatura de leustean, cateva fire de busuioc, ulei, sare, piper, trei-patru linguri de parmezan tocat, sucul de la o lamaie.
Preparare:
Fierbe ravioli in apa cu sare si, cand sunt gata, scoate-le pe un platou si pastreaza-le la cald. Pune frunzele de spanac, salata, untisorul si leusteanul, tocate mare, intr-un blender. Adauga doua-trei linguri de ulei, sucul de lamaie si omogenizeaza, in blender, pana rezulta o pasta. Adauga, daca este nevoie, putin lapte, pentru a subtia pasta. Rastoarna totul peste ravioli fierbinti, pune parmezan ras si serveste. Poti presara si seminte de susan deasupra, pentru un plus de aspect.