Cauta in 21.308 retete

Ravioli cu sos de spanac

Este o mancare delicios de simpla. Sosul de spanac poate fi preparat in cantitate mai mare si pastrat in congelator.

Ingrediente:

700 grame ravioli cu branza, 500 grame spanac, o salata, o legatura de untisor, o legatura de leustean, cateva fire de busuioc, ulei, sare, piper, trei-patru linguri de parmezan tocat, sucul de la o lamaie.

Preparare:

Fierbe ravioli in apa cu sare si, cand sunt gata, scoate-le pe un platou si pastreaza-le la cald. Pune frunzele de spanac, salata, untisorul si leusteanul, tocate mare, intr-un blender. Adauga doua-trei linguri de ulei, sucul de lamaie si omogenizeaza, in blender, pana rezulta o pasta. Adauga, daca este nevoie, putin lapte, pentru a subtia pasta. Rastoarna totul peste ravioli fierbinti, pune parmezan ras si serveste. Poti presara si seminte de susan deasupra, pentru un plus de aspect.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod