Pui în crustă crocantă la cuptor
O rețetă potrivită pentru întreaga familie și care va fi cu siguranță și pe placul copiilor. Pentru că este preparat la cuptor, puiul este mult mai sănătos decât variantele din restaurantele de tip fast-food.
Ingrediente
1 pui întreg, porționat sau un kg ciocănele de pui, fără piele
2/3 cană cu fulgi de cartofi
1/3 cană cu parmezan ras
1 liguriță cu usturoi granule
1/3 cană cu unt topit
Mod de preparare
Încinge cuptorul la 190 de grade Celsius și unge cu puțin ulei o tavă întinsă de copt.
Amestecă într-un bol fulgii de cartofi, parmezanul ras și granulele de usturoi.
Scufundă bucățile de pui în untul topit, apoi dă-le prin amestecul de fulgi de cartofi pentru a le acoperi complet.
Așază-le în tava pregătită și pune la cuptor pentru 45 -60 de minute, până când bucățile de pui sunt rumenite.