Pizza cu ciuperci
Este minunata, la fel de buna atat in post, cat si in perioadele "de dulce".
Ingrediente: un blat de pizza, ulei, bulion de ardei, 100 de grame de masline fara samburi, 500 de grame de ciuperci, doua cepe potrivite, un morcov, o bucatica de telina, sare si piper.
Preparare: Curata ceapa si pune-o la calit in putin ulei. Adauga ciupercile curatate si taiate bucatele. Adauga morcovul si telina date prin razatoarea fina. Lasa totul sa se caleasca si sa scada bine. Adauga sare si piper.
Pune foaia de pizza in tava, unge-o bine cu pasta de ardei (poti folosi si bulion amestecat cu putin mustar, un pic de zahar, sare si piper). Intinde tocanita de ciuperci si presara din belsug masline. Introdu pizza in cuptor, la foc potrivit, 30-40 de minute.
Ingrediente: un blat de pizza, ulei, bulion de ardei, 100 de grame de masline fara samburi, 500 de grame de ciuperci, doua cepe potrivite, un morcov, o bucatica de telina, sare si piper.
Preparare: Curata ceapa si pune-o la calit in putin ulei. Adauga ciupercile curatate si taiate bucatele. Adauga morcovul si telina date prin razatoarea fina. Lasa totul sa se caleasca si sa scada bine. Adauga sare si piper.
Pune foaia de pizza in tava, unge-o bine cu pasta de ardei (poti folosi si bulion amestecat cu putin mustar, un pic de zahar, sare si piper). Intinde tocanita de ciuperci si presara din belsug masline. Introdu pizza in cuptor, la foc potrivit, 30-40 de minute.