Paste cu vinete
Sunt incredibil de bune, si gata in doar 20 de minute.
Ingrediente: trei vinete, patru - cinci rosii, doi catei de usturoi, ulei, sare, piper si paste (late si lungi sau macaroane)
Preparare:
Fierbe pastele, conform instructiunilor de pe pachet. Curata si taie in bucatele vinetele. Caleste-le in ulei incins, apoi pune-le sa se scurga pe un servet absorbant.
Piseaza usturoiul si caleste-l putin. Adauga rosiile taiate in bucati, cat se poate de mici. Adauga vinetele si lasa totul pe foc pret de cateva minute. Poti pune fie putin vin alb, fie putina apa. Potriveste de sare si piper.
Scurge pastele, spala-le si caleste-le in ulei. Amesteca pastele cu toppingul de vinete.
Serveste-le simple sau cu parmezan ras si presara cateva fire de verdeata
Ingrediente: trei vinete, patru - cinci rosii, doi catei de usturoi, ulei, sare, piper si paste (late si lungi sau macaroane)
Preparare:
Fierbe pastele, conform instructiunilor de pe pachet. Curata si taie in bucatele vinetele. Caleste-le in ulei incins, apoi pune-le sa se scurga pe un servet absorbant.
Piseaza usturoiul si caleste-l putin. Adauga rosiile taiate in bucati, cat se poate de mici. Adauga vinetele si lasa totul pe foc pret de cateva minute. Poti pune fie putin vin alb, fie putina apa. Potriveste de sare si piper.
Scurge pastele, spala-le si caleste-le in ulei. Amesteca pastele cu toppingul de vinete.
Serveste-le simple sau cu parmezan ras si presara cateva fire de verdeata