Frigarui cu piept de pui, ananas si sos de iaurt
Ingrediente si cantitati:
450 g piept de pui, dezosat si fara pielita, taiat in cubulete
300 g iaurt natural
1 lingura sos barbecue
2 lingurite coriandru
coaja de la o lamaie, rasa
1 lingura zeama de lamaie
1 ardei gras, rosu, taiat marunt, in cubulete
227 g ananas cu suc, din compot, taiat in bucatele
Mod de preparare:
1. Asaza cubuletele de piept de pui intr-un bol. Amesteca iaurtul, sosul barbecue, coriandrul, coaja si zeama de lamaie, apoi toarna amestecul peste carne. Lasa totul la frigider (sau in lada frigorifica) pentru 10-15 minute.
2. Infige bucatile de pui pe 4 frigarui, alternand carnea cu ardeiul gras si bucatile de ananas.
3. Asaza frigaruile pe gratar, timp de 10-15 minute, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta, din cand in cand. Toarna peste ele restul de sos de iaurt.
4. Frigaruile se servesc pe pat de salata verde.
Se obtin 4 portii.