Tiramisu cu visine
O combinatie foarte buna si deosebit de spectaculoasa vzual. Foloseste doar visine din visinata, carora le-ai scos samburii. Pentru sase portii.
16 -20 piscoturi, 250 grame branza marcarpone (cumparata sau preparata in casa), patru oua, patru linguri cu zahar, o lingura de cacao, esenta de migdale, o cescuta de visinata, visine din visinata.
Separa albusurile de galbenus. Amesteca foarte bine galbenusurile cu zaharul, pana se fac o crema spumoasa. Adauga esenta de migdale. Bate albusurile spuma si incorporeaza-le incet in crema de galbenus, apoi adauga branza mascarpone. Asaza piscoturile, intr-un strat, intr-o tava potrivita. Stropeste-le cu visinata si presara visine din belsug peste piscoturi. Pune un strat de crema, apoi din nou piscoturi. Adauga visinata, visine si crema. Pudreaza din belsug cu cacao. Lasa prajitura la rece cel putin cinci ore inaite sa o servesti.
Ingrediente:
16 -20 piscoturi, 250 grame branza marcarpone (cumparata sau preparata in casa), patru oua, patru linguri cu zahar, o lingura de cacao, esenta de migdale, o cescuta de visinata, visine din visinata.
Preparare:
Separa albusurile de galbenus. Amesteca foarte bine galbenusurile cu zaharul, pana se fac o crema spumoasa. Adauga esenta de migdale. Bate albusurile spuma si incorporeaza-le incet in crema de galbenus, apoi adauga branza mascarpone. Asaza piscoturile, intr-un strat, intr-o tava potrivita. Stropeste-le cu visinata si presara visine din belsug peste piscoturi. Pune un strat de crema, apoi din nou piscoturi. Adauga visinata, visine si crema. Pudreaza din belsug cu cacao. Lasa prajitura la rece cel putin cinci ore inaite sa o servesti.