Tarta cu fructe
Blatul:
150 g margarina
1 ou
4 linguri de zahar
2 linguri de apa
1 varf de lingurita bicarbonat, stins in zeama de lamaie (se pune un deget de zeama de lamaie in ceasca)
250 g faina
putina sare
Mod de preparare:
Margarina, zaharul, oul, bicarbonatul, apa, sarea, faina se mixeaza si se intind cu grija in tava pentru tarta unsa si tapetata (daca tava este din teflon nu se unge). In blatul astfel facut punem o budinca (se face conform instructiunilor de pe plic) apoi punem fructele si adaugam jeleul (se face conform instructiunilor de pe plic).
Atentie! Jeleul se prepara la aragaz, dupa ce tarta este ornata, si se toarna cald. Dupa aceea, se orneaza tarta cu fructele dorite de fiecare: portocale, capsuni, kiwi, visine, banane, ananas etc.
150 g margarina
1 ou
4 linguri de zahar
2 linguri de apa
1 varf de lingurita bicarbonat, stins in zeama de lamaie (se pune un deget de zeama de lamaie in ceasca)
250 g faina
putina sare
Mod de preparare:
Margarina, zaharul, oul, bicarbonatul, apa, sarea, faina se mixeaza si se intind cu grija in tava pentru tarta unsa si tapetata (daca tava este din teflon nu se unge). In blatul astfel facut punem o budinca (se face conform instructiunilor de pe plic) apoi punem fructele si adaugam jeleul (se face conform instructiunilor de pe plic).
Atentie! Jeleul se prepara la aragaz, dupa ce tarta este ornata, si se toarna cald. Dupa aceea, se orneaza tarta cu fructele dorite de fiecare: portocale, capsuni, kiwi, visine, banane, ananas etc.