Tarta cu ciocolata alba si capsuni
Iubesc aceasta reteta. Este usor de facut si minunata la gust. Plus ca nu trebuie nimic copt!
Ingrediente: 175 grame biscuti simpli, 50 grame unt, 200 grame ciocolata alba, 300 grame branza de vaci (proaspata, bine scursa), 100 grame zahar, doua linguri de smantana, 250 grame capsuni, coaja lamaie.
Preparare:
Ingrediente: 175 grame biscuti simpli, 50 grame unt, 200 grame ciocolata alba, 300 grame branza de vaci (proaspata, bine scursa), 100 grame zahar, doua linguri de smantana, 250 grame capsuni, coaja lamaie.
Preparare:
- Pune biscuitii intr-o punga si trece peste ea un sucitor, pana cand ii transformi in firimituri. Amesteca-le cu untul topt. Adauga coaja de lamaie din belsug. Cu acest amestec, prin apasare, formeaza un blat intr-o tava rotunda cu pereti detasabili. Da-l la rece;
- Bate bine branza de vaci cu zaharul si smantana pana rezulta o crema. Topeste ciocolata si, cand s-a racorit, adaug-o in crema de branza;
- Taie bucatele capsunile si incorporeaza-le incet in compozitia de ciocolata si branza, apoi rastoarna totul in tava, peste blat;
- Da prajitura la rece, cel putin patru ore inainte sa te bucuri de aceasta minune.