Sos "de inghetata"
Este foarte aromat, se prepara rapid si merge excelent cu fructe proaspete.
2 linguri crema de branza simpla;
1/3 ceasca de inghetata de vanilie, topita;
2 linguri suc de portocale;
zahar pudra, dupa gust;
1/4 ceasca frisca.
1. Amesteca bine crema de branza, inghetata topita, sucul de portocale si zaharul intr-un castron.
2. Adauga apoi frisca si amesteca pana compozitia devine omogena.
3. Pastreaza amestecul la rece timp de 1 ora, pentru a permite ingredientelor sa se intrepatrunda.
Serveste sosul cu capsune, cirese sau felii de piersica, pentru un gust maxim!
Ingrediente si cantitati:
2 linguri crema de branza simpla;
1/3 ceasca de inghetata de vanilie, topita;
2 linguri suc de portocale;
zahar pudra, dupa gust;
1/4 ceasca frisca.
Mod de preparare:
1. Amesteca bine crema de branza, inghetata topita, sucul de portocale si zaharul intr-un castron.
2. Adauga apoi frisca si amesteca pana compozitia devine omogena.
3. Pastreaza amestecul la rece timp de 1 ora, pentru a permite ingredientelor sa se intrepatrunda.
Serveste sosul cu capsune, cirese sau felii de piersica, pentru un gust maxim!