Prajitura cu fulgi de ovaz
Este foarte usor de facut, este sanatoasa si incredibil de buna.
Ingrediente:
un pachet de unt cu minim 65% grasime, 300-400 de grame de fulgi de ovaz, 100 de grame de cacao, sase linguri de zahar, doua-trei linguri de apa, arome (coaja de portocala, vanilie).
Preparare:
1. Pune intr-o cratita zaharul, adauga apa si lasa sa fiarba. Trebuie sa iasa un sirop gros. Adauga cacao si mirodenii. Amesteca. Da deoparte si lasa sa se racoreasca.
2. Adauga untul. Amesteca.
3. Adauga fulgii. Amesteca. Intide aluatul intr-o tava obisnuita si lasa la rece circa doua ore.
4. Taie si serveste.
Ingrediente:
un pachet de unt cu minim 65% grasime, 300-400 de grame de fulgi de ovaz, 100 de grame de cacao, sase linguri de zahar, doua-trei linguri de apa, arome (coaja de portocala, vanilie).
Preparare:
1. Pune intr-o cratita zaharul, adauga apa si lasa sa fiarba. Trebuie sa iasa un sirop gros. Adauga cacao si mirodenii. Amesteca. Da deoparte si lasa sa se racoreasca.
2. Adauga untul. Amesteca.
3. Adauga fulgii. Amesteca. Intide aluatul intr-o tava obisnuita si lasa la rece circa doua ore.
4. Taie si serveste.