Inghetata cu branza de vaci
Ti se pare o reteta ciudata? Nu ar trebui! Este o inedita si foarte gustoasa alternativa pentru un desert racoros, care se va dovedi extrem de binevenit in aceasta perioada in care caldura verii incepe sa isi faca simtita prezenta. Prepara aceasta inghetata cu branza de vaci si suntem siguri ca vei repeta experienta culinara!
Ingrediente:
150 g branza de vaci degresata;
150 g smantana cu branza de vaci;
4 linguri miere;
1 pachetel de zahar vanilat;
2 galbenusuri;
1 dl smantana;
fructe.
Mod de preparare:
Toate ingredientele de mai sus se amesteca bine. Se bate smantana bine si se adauga in compozitie. Se toarna in paharele de iaurt clatite cu apa rece. Se rastoarna si se serveste eventual cu fructe.
Ingrediente:
150 g branza de vaci degresata;
150 g smantana cu branza de vaci;
4 linguri miere;
1 pachetel de zahar vanilat;
2 galbenusuri;
1 dl smantana;
fructe.
Mod de preparare:
Toate ingredientele de mai sus se amesteca bine. Se bate smantana bine si se adauga in compozitie. Se toarna in paharele de iaurt clatite cu apa rece. Se rastoarna si se serveste eventual cu fructe.