Desert de lux: bomboane în două culori
Este vară, atmosfera este de vis, iar atitudinea noastă în acest sezon este, clar, una glamour. Alegem vestimentaţie viu colorată, accesorii pretenţioase şi vacanţe de cinci stele. Această perioadă glamour a vieţii noastre nu poate să nu fie completată de feluri de mâncare sofisticate, alese, inedite.
Pentru desertul unei seri de vară, alături de un pahar de şampanie fină şi un bărbat chipeş, Eva.ro îşi recomandă astăzi un fel savuros: bomboane în două culori. Nu sunt greu de pregătit, dar aspectul şi gustul lor nu pot decât să te facă să te simţi o adevărată divă.
130 grame de margarină
2 plicuri zahăr pudră cu gust de vanilie
50 grame alune de pădure întregi sau vişine
50 gtame de fulgi de cocos
2 linguri de cacao
1 plic de lapte praf
Margarina, zahărul şi laptele praf se amestecă până ce compoziţia rezultată devine o pastă groasă, omogenă. Peste jumătate din aceasta se pune cacaua şi apoi se modelează cu mâna biluţe, folosind aluat din ambele compoziţii. În mijloc se aşează câteo alună sau câteo vişină. Bomboanele astfel rezultate se rostogolesc prin fulgii de cocos, se aşează pe un platou şi se ţin la frigider 2 ore înainte de servire.
Pentru desertul unei seri de vară, alături de un pahar de şampanie fină şi un bărbat chipeş, Eva.ro îşi recomandă astăzi un fel savuros: bomboane în două culori. Nu sunt greu de pregătit, dar aspectul şi gustul lor nu pot decât să te facă să te simţi o adevărată divă.
Ingrediente:
130 grame de margarină
2 plicuri zahăr pudră cu gust de vanilie
50 grame alune de pădure întregi sau vişine
50 gtame de fulgi de cocos
2 linguri de cacao
1 plic de lapte praf
Mod de preparare:
Margarina, zahărul şi laptele praf se amestecă până ce compoziţia rezultată devine o pastă groasă, omogenă. Peste jumătate din aceasta se pune cacaua şi apoi se modelează cu mâna biluţe, folosind aluat din ambele compoziţii. În mijloc se aşează câteo alună sau câteo vişină. Bomboanele astfel rezultate se rostogolesc prin fulgii de cocos, se aşează pe un platou şi se ţin la frigider 2 ore înainte de servire.