Crumble cu fructe
Un desert uşor de făcut şi delicios. Este ideal pentru mamele ocupate care doresc să le facă o surpriză dulce celor mici. Ai nevoie de doar câteva minute şi o scurtă vizită la supermarket după ingrediente.
Ingrediente
1 pachet de fructe congelate (alege-le în funcţie de preferinţe)
2 linguriţe de zahăr
1 pumn de fulgi de ovăz
1 lingură de nucă de cocos
1 lingură de sirop auriu de zahăr
2 linguri de ulei
Mod de preparare
Unge un vas cu ulei şi aşază fructele în el. Presară o lingură de zahăr peste fructe şi amestecă.
Amestecă fulgii de ovăz cu zahărul rămas şi cu nuca de cocos într-un vas. Toarnă uleiul cu siropul de zahăr într-o tigaie şi aşază-le la foc mic pentru a se topi, mestecând uşor. Combină siropul încălzit cu amestecul din fulgi de ovăz şi toarnă peste fructe.
Aşază-l în cuptorul încălzit şi lasă-l timp de aproximativ 25 de minute până când fructele se înmoaie şi se amestecă cu ovăzul. Se poate servi cald sau lăsat să se răcească.
Poftă bună!
Ingrediente
1 pachet de fructe congelate (alege-le în funcţie de preferinţe)
2 linguriţe de zahăr
1 pumn de fulgi de ovăz
1 lingură de nucă de cocos
1 lingură de sirop auriu de zahăr
2 linguri de ulei
Mod de preparare
Unge un vas cu ulei şi aşază fructele în el. Presară o lingură de zahăr peste fructe şi amestecă.
Amestecă fulgii de ovăz cu zahărul rămas şi cu nuca de cocos într-un vas. Toarnă uleiul cu siropul de zahăr într-o tigaie şi aşază-le la foc mic pentru a se topi, mestecând uşor. Combină siropul încălzit cu amestecul din fulgi de ovăz şi toarnă peste fructe.
Aşază-l în cuptorul încălzit şi lasă-l timp de aproximativ 25 de minute până când fructele se înmoaie şi se amestecă cu ovăzul. Se poate servi cald sau lăsat să se răcească.
Poftă bună!