Crema de iaurt cu mure si miere
Iarna este pe sfarsite, desi nu da semne foarte clare in acest sens... Ai nevoie de cat mai multe vitamine, pentru a face fata diferentei de temperatura specifice primaverii. Ca atare, iti recomandam aceasta reteta gustoasa si dulce, cu un aport substantial de vitamine... Savureaz-o in asteptarea timpului (mai) prietenos!
Ingrediente:
2 dl suc de mere;
3 foi de gelatina;
3 galbenusuri;
4 linguri sucanat;
2 albusuri;
180 g iaurt;
300 g mure;
1 mar.
Mod de preparare:
Se pune gelatina la inmuiat in apa rece. Se bat albusurile spuma cu sucanat si se adauga treptat sucul de mere caldut. Se scurge gelatina, se dizolva in 2 dl de apa fierbinte si se adauga in compozitie.
Crema trebuie sa stea la rece aproximativ 2 ore, dupa care se adauga mai intai iaurtul si apoi albusurile batute spuma tare. Murele, spalate si curatate, se pun in cupe si peste ele se toarna crema. Se decoreaza cu felii subtiri de mar.
Ingrediente:
2 dl suc de mere;
3 foi de gelatina;
3 galbenusuri;
4 linguri sucanat;
2 albusuri;
180 g iaurt;
300 g mure;
1 mar.
Mod de preparare:
Se pune gelatina la inmuiat in apa rece. Se bat albusurile spuma cu sucanat si se adauga treptat sucul de mere caldut. Se scurge gelatina, se dizolva in 2 dl de apa fierbinte si se adauga in compozitie.
Crema trebuie sa stea la rece aproximativ 2 ore, dupa care se adauga mai intai iaurtul si apoi albusurile batute spuma tare. Murele, spalate si curatate, se pun in cupe si peste ele se toarna crema. Se decoreaza cu felii subtiri de mar.